Nog goedkopere bandenservice is onmogelijk.....

 
Goedkoper is onmogelijk. 
 
Met de service van de bandenbus weet u zeker dat u nooit teveel betaalt. Wij zijn 100% onafhankelijk en gaan met u samen op zoek naar de goedkoopste autobanden.  Als we die hebben gevonden komen we met de Bandenbus naar u toe om deze goedkope banden te monteren. U betaalt dus alleen voor de montage, aan de banden willen wij niets verdienen. 
 
De montage verzorgen wij uiterst professioneel en probleemloos bij u in Breda voor de deur tegen de allerscherpste tarieven.

 


Waarom is de bandenbus zoveel goedkoper?
 
De bandenbus doet er alles aan om de kosten laag te houden. We hebben geen banden onnodig op voorraad en kunnen zo besparen op transport, opslagkosten en huisvesting.
 
Daarnaast hebben wij geen receptionisten of dure bedrijfspanden, we werken immers vanuit onze Bandenbus.
 
De monteurs van de Bandenbus zijn altijd gediplomeerd met minimaal een MTS Autotechniek opleiding en hebben jaren ervaring als allround automonteur. Zo sluiten wij kostbare onnodige fouten en beschadigingen uit en kunnen we zeer kostenefficiënt werken.
 
We nodigen u uit om eens vrijblijvend contact op te nemen met de Bandenbus in Breda om zelf onze service te ervaren. We zullen u niet teleurstellen...