Wij monteren uw eigen motorbanden voor 15 € in Breda

 
 
Motorfietsbanden monteren is onze hobby 
 
Als motorrijders vinden wij het leuk om u te helpen bij de montage van uw motorbanden. De Bandenbus verkoopt deze dus niet maar wij kunnen u wel helpen bij het vinden van de juiste band voor uw motorfiets.
 
Als u eenmaal de juiste motorband voor de juiste prijs gevonden heeft dan kunt u deze bij u thuis laten bezorgen en dan bij de Bandenbus in Breda laten monteren. Als het voor u onhandig is om thuis te blijven voor de bandenlevering dan kunt u ons adres als postadres opgeven. Wij zullen uw motorbanden dan voor u in Breda in ontvangst nemen.
 
We hebben speciale motorfiets apparatuur en gereedschap aangeschaft om uw banden zo goed mogelijk te monteren en te balanceren, daarom vragen we een montage vergoeding van 15 € per band als u het wiel los aanlevert.
 
Mocht u van onze voordelige professionele motorbandenservice in Breda gebruik willen maken dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u dan zo goed mogelijk verder helpen.
 
 
 

Let op, wielen los aanleveren. We sleutelen niet aan motoren!

U kunt de wielen bijna iedere dag (ook zaterdag en zondag) aanleveren. De volgende dag staat de set klaar om te worden afgehaald.

Denk om eventuele binnenbanden, het is raadzaam deze mee te vervangen. 


Repareren van motorbanden 

Als u de pech heeft om een motorband lek te rijden dan is het vaak mogelijk deze veilig te repareren.
U kunt de band bij ons in Breda aanbieden zodat wij voor u kunnen beoordelen of deze band nog veilig te repareren is.
Omdat aan een motorband andere eisen worden gesteld dan aan een autoband moet zeer kritisch worden bekeken of het 100% veilig is om deze te repareren. De motorband is immers uw enige contact met het wegdek en er mag dus geen enkele twijfel zijn over de kwaliteit van de te repareren band.
Als u uw lekke band bij ons brengt dan zullen we deze voor u beoordelen. U krijgt dan vrijblijvend advies.