Accu service Breda 20€

Betaalbare accu service in Breda
 
 
Wij komen uw auto weer aan de praat maken en hebben accu's voor de beste prijs  
 
 
Wij hebben vele nieuwe en zeer goede gebruikte auto accu's op voorraad en kunnen u met onze bandenbus weer snel op weg helpen.
 
Als uw auto niet wil starten en u denkt dat de accu leeg is dan kunt u ons bellen. We komen dan met een andere/nieuwe accu naar u toe om uw auto weer aan de praat te maken zodat we kunnen meten wat de storing heeft veroorzaakt.
 
Deze service in Breda kost u inclusief de montage van de andere accu slechts 22€. Wat de accu kost dat hangt af van het type en model auto dat u heeft. We kunnen u zowel nieuwe als gebruikte accu's voor de scherpste prijs aanbieden
 

 
 
 
Tijdens de montage van de accu zullen wij ervoor zorgen dat (indien mogelijk)de boordspanning gehandhaaft blijft zodat u geen problemen hoeft te verwachten met uw boordcomputer of autoradio instellingen, carkit, of andere (bleutooth) electronica.
 
Tevens gebruiken wij nimmer een zogenaamde starthulp omdat dan de boordspanning ruim boven de nominale laadspanning kan komen wat nog wel eens kan leiden tot schade aan electronica van de auto.
 
Wij meten graag uw auto accu door voordat het winter wordt om te voorspellen of u de winter nog door kunt met uw huidige accu. Tijdens de koudere perioden daalt namelijk de accu capaciteit en loopt u het risico dat uw auto niet meer wil starten op een moment dat het erg slecht uitkomt.
 
 
Accu vervangen in Breda