Betaalbare caravanbanden

Caravanbanden slijten vrijwel nooit omdat ze over het algemeen weinig kilometers maken en gewoon meerollen met het voertuig. Hierdoor lijkt het vaak of uw caravanbanden nog tiptop in orde zijn terwijl de banden allang aan vervanging toe zijn.
 
Om te voorkomen dat een caravanband klapt of lek raakt wordt geadviseerd deze na uiterlijk 6 jaar te vervangen.
 
De productie/dot code staat op de zijkant van de band en bestaat uit 4 cijfers in een ovaal rondje. DOT 4211 betekent dat uw band geproduceerd is in week 42 van 2011.
 
Zodra uw banden aan vervanging toe zijn dan kunt u gaan bepalen wat het maximale gewicht is dat uw nieuwe banden moeten kunnen dragen. Neem bij de bepaling niet het lege caravangewicht maar tel er de bagage +10% bij op.  Hieronder vindt u een tabel om te bepalen wat de loadindex van uw nieuwe band moet zijn.
 
Mocht u er niet helemaal uitkomen bel ons dan gerust. We geven u met alle plezier gratis advies. Klik voor meer bandenmaat info.
 
 
 
Wij monteren uw caravanbanden voor 15 € inclusief balanceren en ventiel.
Wij komen in heel Breda naar u toe met onze bandenbus om uw caravanbanden te monteren. U betaalt hiervoor slechts 15 € per band en we rekenen verder niets. Zelfs geen voorrijkosten. Beter kan uw vakantie niet beginnen!
 
Bestel de banden zelf bij de goedkoopste aanbieder....we hebben er alvast enkele voor u bij elkaar gezocht.  Klik hieronder om te vergelijken.
 
 
U kunt de banden bij ons laten bezorgen zodat u niet thuis hoeft te blijven voor uw bestelling. Wij nemen ze dan voor u mee als we de banden komen monteren.
 
 
De Bandenbus is uw betaalbare Caravanbanden specialist